Elke maand een nieuwe vraag om uw kennis te testen.

Bent u al bekend met ons opleidingsaanbod?

Antwoord

Dat hopen wij natuurlijk! Schulinck heeft een gevarieerd opleidingsaanbod (open trainingen en Incompany) binnen het Sociaal Domein & Omgevingsrecht.

Op dit moment is er veel vraag naar:

 • Actualiteitendag schuldhulpverlening
  Het werkveld van de schuldhulpverlener is constant in beweging. Grote recente en komende wijzigingen zijn bijvoorbeeld het nieuwe huwelijksvermogensrecht, de aanpassingen aan de Wgs en de vereenvoudiging van de beslagvrije voet.
 • Tweedaagse specialist Jeugdwet
  Bij de uitvoering van de Jeugdwet is het belangrijk om op de hoogte te zijn van actuele wet- en regelgeving en jurisprudentie en hoe dit in de praktijk moet worden toegepast.
 • Het sociaal domein in vogelvlucht
  In deze cursus worden de basisbeginselen van de verschillende wetten uitgelegd, Participatiewet, Wmo 2015 en Jeugd. Daarnaast krijgt u zicht op de raakvlakken en verschillen binnen deze wetgeving.
 • Actualiteitendag Wet Inburgering
  Inburgering gaat op de schop. Met deze woorden heeft onze overheid aangekondigd ingrijpende wijzigingen te willen aanbrengen in de manier waarop het inburgeren in Nederland nu geregeld is.
 • Wet verplichte Ggz en gemeenten
  Alles wat u moet en wil weten over financiering in de jeugd-GGZ. Na het volgen van deze cursus bent u op de hoogte van de gemeentelijke taken in het kader van de Wvggz en weet u hoe u een lokaal implementatieplan Wvggz kunt opstellen.
 • Basiscursus Participatiewet
  Deze 3-daagse cursus is voor de beginnende consulent en voor medewerkers die bijgeschoold moeten worden op de uitvoering van de Participatiewet met maximaal 6 maanden werkervaring op het gebied van de Participatiewet.

 

 

Bekijk het volledige opleidingsaanbod

Benieuwd naar welke opleidingen er nog meer op de agenda staan? Bekijk dan ons volledige opleidingsaanbod

Incompany opleidingen
 

Heeft u interesse in een incompany opleiding van Schulinck bij uw organisatie?
 

Schulinck

Nog geen kalender?

Bestel de gratis bureaukalender voor 2020 en laat u elke maand uitdagen met een vakgerelateerde vraag.

Contact

Neem contact op met een van onze accountmanagers:
Stuur een e-mail
077 475 8018

Over Schulinck online kennisbanken & opleidingen

Wolters Kluwer Schulinck biedt met haar producten een totaaloplossing voor gemeenten om de professionals in hun dagelijkse werkproces te ondersteunen. Dagelijks werken wij met een team gedreven experts.